Tjenester

Regnskapsførerfaget er i stadig utvikling og omfatter nå mer enn bare bokføring av bilag. Her kan du lese litt om de forskjellige tjenestene vi kan tilby deg som kunde.

Selskapsetablering

Behøver du hjelp i forbindelse med selskapsetablering? Det oppstår mange spørsmål når man skal etablere et selskap som vi kan bistå med.

Les mer

Bransje

Vi har lang erfaring og kompetanse innenfor følgende bransjer og vi kan legge til rette for et effektivt og automatisert regnskap.

Les mer

Lønn og personal

Lønn og HR er et felt med konstant endring og vi bruker tid på å oppdatere våre ansatte slik at du ikke trenger.

Les mer

Tripletex

Tripletex åpner for nye muligheter. Ha tilgang til regnskapet på alle digitale plattformer og bruk mindre tid på administrasjon.

Les mer

Økonomistyring

Regnskapshuset sørger for effektive styringsverktøy, samt at alle myndigheters krav til rapportering og dokumentering, blir tatt hånd om på en korrekt måte.

Les mer

Økonomisystem

Vi har som mål å skape et økonomisystem som effektiviserer din hverdag og gir deg full oversikt over regnskapet og dine ansatte.

Les mer

Kontakt oss for en gratis konsulenttime

Om du allerede har en etablert næringsvirksomhet eller går med planer om og starte en, så vil vi invitere deg til en gratis konsulenttime hos oss for og kartlegge dine behov, gi deg innledende rådgivning og eventuelt etablererveiledning.

Takk! Meldingen din har blitt sendt.
Ups! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen..