Lønn og personal

Lønn og HR er et felt med konstant endring og vi bruker tid på å oppdatere våre ansatte slik at du ikke trenger.

Les mer

Lønn

Regnskapshuset AS har lang erfaring med lønn, lønnsberegninger og dokumentasjon til både bedrift, lønnsmottakere og myndighetene. I tillegg skal man huske på at lover og regler for lønn hele tiden endrer seg og kostnadene ved å ikke følge med kan bli store.

Fordelen med å sette bort lønnen til oss er:
- Vi holder oss oppdatert på regler og lønnssatser slik at du ikke trenger.
- Lønn er en viktig oppgave i en bedrift med ansatte og kan skape konflikt hvis lønnen ikke riktig. Vi sørger for at den ansatte får korrekt lønn til avtalt tid.
- Ved å benytte seg av utleggs- og reiseregningsmodulen i Tripletex er det enkelt å holde styr på ansattutlegg og reiseregning slik at dette utbetales i rett tid.
- Vi oppdaterer arbeidsforhold slik at dette innrapporteres riktig noe som er viktig i forhold til sykepenger, dagpenger og beregning av pensjon.
- Rapportering til myndigheten gjøres innen fristene slik at selskapet unngår forsinkelsesgebyr og eventuelt tvangsmulkt.

Personal

Personal som dere kan få tilgang til for deres ansatte og vi kan hjelpe til med:
- Inntektsmelding til NAV
- Utarbeidelse av personalhåndbok
- Oppfølging av sykefravær og ferie
- Permitteringer
- HMS

Ler mer om Sticos Personal her

Kontakt oss for en gratis konsulenttime

Om du allerede har en etablert næringsvirksomhet eller går med planer om og starte en, så vil vi invitere deg til en gratis konsulenttime hos oss for og kartlegge dine behov, gi deg innledende rådgivning og eventuelt etablererveiledning.

Takk! Meldingen din har blitt sendt.
Ups! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen..