Økonomistyring

Regnskapshuset sørger for effektive styringsverktøy, samt at alle myndigheters krav til rapportering og dokumentering, blir tatt hånd om på en korrekt måte.

Les mer

Trygg økonomistyring

Når man overlater økonomistyring i virksomheten til Regnskapshuset AS kan man være trygg på at vi sørger for nødvendige og effektive styringsverktøy, samt at alle myndigheters krav til rapportering og dokumentering, blir tatt hånd om på en korrekt måte. En god økonomistyring er avgjørende for enhver virksomhets suksess og framtid, og består av flere viktige oppgaver.

Vi benytter kun anerkjente og brukervennlige programmer når vi håndterer økonomistyringen. Dette betyr at du som kunde hos oss enkelt får tilgang til den informasjonen du behøver når du trenger den. Ved å la oss ta hånd om omfattende og tidkrevende regnskapsoppgaver, vil virksomheten frigjøre ressurser som kan brukes til å styrke virksomhetens drift og posisjon.

Regnskapsføring

Våre kunder får komplette periodiske regnskap etter avtalte intervaller. Dette inkluderer resultat og balanse, samt åpne poster over virksomhetens kunder og leverandører. I tillegg kan man også få spesielt tilpasset rapporter etter ønske. Samtidig som vi lager regnskap sørger vi også for merverdiavgiftregnskap og tar oss av all rapportering og kontakt med skatteetaten.

Fakturering og purring

Våre regnskapsførere har lang erfaring med fakturering og vi kan også sørge for å følge opp åpne poster, slik at du som kunde alltid vil være sikker på at dine fakturaer blir betalt til tide.

Lønnskjøring

Lønn og lønnsinnberetning kan ofte ta opp store ressurser i virksomheter. Ved å la Regnskapshuset hjelpe dere, kan disse ressursene brukes på en langt mer fornuftig måte. Våre regnskapsførere har lang erfaring med lønn og vil se til at innberetning blir korrekt med all nødvendig dokumentasjon arkivert. Vi kan sørge for lønnskjøring uansett hvilken bransje din virksomhet måtte være tilknyttet.

Årsoppgjør med ligningspapirer

For våre kunder utfører vi fullstendig årsoppgjør med alle nødvendige ligningspapirer og eventuelt årsregnskap til brønnøysundregistrene. Vi har lang og bred erfaring med årsoppgjør innen dem fleste bransjer. Vi sender inn årsoppgjør via Altinn.

Rådgivning

Vil tilbyr også rådgivning innen regnskap, skatt og avgift for våre kunder som har behov for det. For oss handler slik rådgivning om å innrette regnskapsføringen slik at den beste kvalitet blir ivaretatt på en effektiv måte. Videre, innenfor lovlige rammer, minimere skatt og avgift, for både bedrift og bedriftseiere. Dette er et omfattende fagfelt, da lover og regler tilknyttet beskatning endres hyppig, og reglene tilknyttet skatt både er kompliserte og detaljerte.

Skybasert regnskap

Regnskapsbransjen er i en enorm utvikling. Stadig flere selskaper og byråer går over til skybaserte regnskapsprogrammer, og vi i Regnskapshuset AS er selvsagt intet unntak.

Et skybasert regnskap åpner for helt nye muligheter både for deg som kunde og oss som din regnskapsfører. Online tilgang på alle plattformer og brukervennlig grensesnitt med dag til dag bokføring om ønskelig, er bare noen av fordelene med et skybasert regnskapssystem. Dette gjør det mulig alltid ha tilgang til helt oppdatert informasjon man trenger for den beste økonomistyringen.

Kontakt oss for en gratis konsulenttime

Om du allerede har en etablert næringsvirksomhet eller går med planer om og starte en, så vil vi invitere deg til en gratis konsulenttime hos oss for og kartlegge dine behov, gi deg innledende rådgivning og eventuelt etablererveiledning.

Takk! Meldingen din har blitt sendt.
Ups! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen..