Økonomisystem

Vi har som mål å skape et økonomisystem som effektiviserer din hverdag og gir deg full oversikt over regnskapet og dine ansatte.

Les mer

Integrasjon

Vi benytter regnskapssystem som er 100 % skybasert og er integrert med banken. Alle faktura mottas i bilagsmottaket hvor de bokføres og hvor man enkelt kan godkjenne betalingene uten at du må logge deg inn i nettbanken.

Avhengig av hvilken bransje du jobber i og hvilke behov til et regnskapssystem du har vil vi bygge et regnskapssystem som passer deg. Vi benytter Tripletex som er modulbasert og du betaler bare for de funksjonene du har behov for. I tillegg kan vi integrerer regnskapssystemet med eksterne systemer som gjør at du får et automatisert økonomisystem.

Eksterne systemer kan være:
- Booking– og kassasystemer
- Lønnssystemer
- CRM
- Nettbutikker
- Bransjesystemer for håndverkeren
- Kjørebok

Les mer om integrasjonene her.

Oppdatert regnskap

Løpende oppdatert regnskap som du alltid har tilgang til. Leverandørfaktura bokføres og kostnadsføres løpende når de kommer inn til regnskapssystemet slik at kostandene oppdateres underveis. Ved å ta i bruk kassasystemer vil dagsoppgjøret overføres automatisk daglig og inntekten oppdateres i regnskapet. Du har alltid tilgang til regnskapet og kan følge med utviklingen fra dag til dag.

Oppdaterte reskontro

Ved å ta i bruk betalingsavtalen som integrerer regnskapssystemet vil leverandørfaktura bli betalt direkte fra regnskapssystemet og bokføres automatisk når betalingsfilen kommer tilbake fra banken. Du vil derfor alltid kunne gå inni leverandørreskontroen å se skyldig leverandørgjeld.

Har du KID på faktura så vil innbetalingene bli bokført automatisk og du vil alltid ha en oppdatert kundereskontro. Det er mulig å sende ut automatisk betalingspåminnelser og purringer slik at tiden du bruker på å følge opp kundefordringer reduseres.

Rapportering og budsjettering

Behovet for rapportering og budsjettering variere fra kunde til kunde. Vi kan tilby en enkel rapportering direkte i regnskapssystemet, men vi kan også designe rapporteringer og budsjetteringer ved å benytte rapporteringsverktøyet OneStop Reporting.

Følgende rapporter kan vi være behjelpelig med:
- Spesialtilpasset rapporter etter eget ønske
- Budsjetter
- Likviditet og kontantstrøm
- Nøkkeltall
- Konsolidering & konsern
- Prosjekt & avdeling

Kontakt oss for en gratis konsulenttime

Om du allerede har en etablert næringsvirksomhet eller går med planer om og starte en, så vil vi invitere deg til en gratis konsulenttime hos oss for og kartlegge dine behov, gi deg innledende rådgivning og eventuelt etablererveiledning.

Takk! Meldingen din har blitt sendt.
Ups! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen..